РУС
Киев
Робот-пылесос Grunhelm GRVC-T1000
Характеристики
Объём пылесборника:
0,6 л
Уровень шума, дБ:
65 дБ
Оплачивайте покупку наличными, картой или переводом на банковские реквизиты (безналично)
Все товары имеют сертификаты и гарантии от производителя. Вернуть их можно в течении 14 дней после покупки
Официальный партнер
chevron_leftchevron_right
Технологии и датчики
Датчики |
| ||
Возможность программирования |
| ||
Особенности |
| ||
Тип голосового помошника |
|
Насадки
Насадки |
|
Питание
Тип питания |
| ||
Тип аккумулятора |
| ||
Время работы от аккумулятора |
Физические характеристики
Комплектация |
| ||
Цвет производителя |
| ||
Габариты (ВхШхГ) | 78 х 320 х 320 мм | ||
Вес | 2,6 кг | ||
Гарантийный срок |
| ||
Страна производства |
| ||
Бренд |
Отзывы и вопросы
Робот-пылесос Grunhelm GRVC-T1000
Фотографии покупателей 2
По дате
По дате
По полезности
8 апреля 2025
Куплено в Comfy
Отримала робот-пилосос, про який завжди мріяла і дещо розчарована. Підключити до додатку, щоб користуватись повноцінно усіма функціями, практично неможливо. Пробувала два додатки, результат нульовий. Можливо, треба доопрацювати це питання. З недоліків — часто не бачить перешкоди, лупить у стіни, часто застрягає на одному місці.
19 февраля 2025
Куплено в Comfy
Недавно купила. Ще плівку з верху не знімаю. Пилосос сподобався, помічнця моя, я з нею розмовляю. Якщо робот поли протирає на лінолеумі та кафелю, то в ємкість не наливаю воду (пуста їде), а на самі поли, де плями, наливаю водичку, так швидше, та ще тряпка волога.. Збирає мусор на 9 з 10-ти, але мені дуже допомагає!!! Треба було раніше купити. P.S. Не змогла під'єднати до Wi-Fi, та й не треба, він дуже простий, "без танців з бубнами".
28 декабря 2024
Куплено в Comfy
Прикольний пилесос для легкого щоденного прибирання. Придбали рік тому.
Достоинства:
Без проблем працює вже рік.
Недостатки:
Озвучений російською, неможливо змінити мову чи вимкнути озвучування взагалі. Проходить не всі місця під час прибирання. Іноді залишає трохи сміття, але не критично.
27 сентября 2023
Куплено в Comfy
Додаю фото під час прибирання

27 сентября 2023
Куплено в Comfy
Мені дуже сподобалось прибирання. Зібрав все сміття, пісок, гранули, шерсть після кішки. Килим почистив нормально. Вже не треба його годину чистити. Звичайно килим не почистить так як ви, але вже прибирання набагато легше. Не шумить сильно, донька спокійно спала при ньому. Швидко прибирає та якісно.
Достоинства:
Не шумний, якісне прибирання після кішки
Недостатки:
Не знайшла
Все отзывы к товару