chevron_leftchevron_right
Робот-пылесос Grunhelm GRVC-T1000
7 239
₴
Товар закончился
Официальная техника
Режимы
Режимы работы |
| ||
Тип напольного покрытия |
Технологии и датчики
Датчики |
| ||
Возможность программирования |
| ||
Особенности | |||
Тип голосового помошника |
|
Насадки
Насадки |
|
Питание
Тип питания |
| ||
Тип аккумулятора |
| ||
Время работы от аккумулятора |
Физические характеристики
Комплектация |
| ||
Цвет производителя |
| ||
Габариты (ВхШхГ) | 78 х 320 х 320 мм | ||
Вес | 2,6 кг | ||
Гарантийный срок |
| ||
Страна производства |
| ||
Бренд |
Отзывы и вопросы
Робот-пылесос Grunhelm GRVC-T1000
Спасибо за ваш комментарий.
После одобрения модератором комментарий будет добавлен на сайт
Оставьте свой отзыв об этом товаре
Фотографии покупателей 2
По дате
По дате
По полезности
27 сентября 2023
Куплено в Comfy
Додаю фото під час прибирання
27 сентября 2023
Куплено в Comfy
Мені дуже сподобалось прибирання. Зібрав все сміття, пісок, гранули, шерсть після кішки. Килим почистив нормально. Вже не треба його годину чистити. Звичайно килим не почистить так як ви, але вже прибирання набагато легше. Не шумить сильно, донька спокійно спала при ньому. Швидко прибирає та якісно.
Достоинства:
Не шумний, якісне прибирання після кішки
Недостатки:
Не знайшла
24 июня 2023
Куплено в Comfy
Мені потрібен був робот пилосос для того, щоб прибирати хутро домашніх тварин на килимах. Обирала довго і консультувалася з декількома операторами в чаті, які мені порадили саме цю модель, бо він потужний. Насправді ж для килимів він не підходить через відсутність турбощітки, хутро майже зовсім не збирає та й взагалі на килимах прибирає не якісно, хоча у характеристиках вказано, що модель підходить для килимів, лінолеум прибирає нормально. Окрім того, пилосос некоректно будує карту прибирання - на карті вказується, що він прибрав всю кімнату, а насправді їздив лише в одній частині і доводиться його перезавантажувати. Після призупинення прибирання починається спочатку, оскільки він не має функцію продовження прибирання. Пилосос протестували в одній кімнаті і зрозуміли, що доведеться повертати, бо не виконує задачу, для якої купувався, тому функцію вологого прибирання не перевіряли.
Достоинства:
Потужність, приємний голос робота
Недостатки:
Не підходить для килимів, система навігації
Просмотреть все отзывы к товару