Замовляйте зараз, щоб встигнути до Різдва
Замовляйте зараз, щоб встигнути до Різдва
УКР
Київ
Comfy - мережа магазинів побутової техніки та електроніки
Порівняння
Обране
Повідомлення
Кошик

Основні характеристики

Тип
  • Бездротовий датчик температури і вологості вохдуха
Область використання
  • Вдома
Тип встановлення
  • Настільний
Робоча температура
  • від -20°С до +60°C
Похибка вимірювань температури
  • ±0,3°C
Робоча частота
  • 868−922 МГц

Фізичні характеристики

Особливості
  • Світлодіодний дисплей
Живлення
  • 2 х ААА
Допустима вологість
  • До 99%
Габарити (ВхШхГ) 62 × 62 × 24,5 мм
Колір виробника
  • Білий
Гарантійний термін
  • 2 роки
Бренд

Відгуки та питання

Бездротовий датчик температури і вологості повітря TP-Link Tapo T315
4.6
(5 відгуків)
4.6
  • 4
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
За датою
За датою
По корисності
5
30 листопада 2025
Куплено в Comfy
Олесій
Датчик зібраний якісно. Екран дуже чітко відображає дані. Всі данні точні.Магніт на задній кришці добре тримає пристрій. Великий плюс працює на пальчикових батарейках.Продукт якісний дуже рекомендую до покупки.
Переваги: Якість зборки.Чіткий екран.Точно відображає інформацію
Недоліки: Немає
5
5 листопада 2025
Куплено в Comfy
Ерік Єфанов
Термометр хорошо собран есть возможность подключить к умному дому от TP link как заявлено на батарейках продержится 2 года единственное нужен хаб умного дома для подключения
Переваги: Качество сборки
Недоліки: их нету
5
19 жовтня 2025
Куплено в Comfy
Володимир Свистун
понад 6 місяців у використанні
Простий і водночас функціональний. Усю інформацію відображає актуально.
Переваги: Потрібна річ для дому
Недоліки: невиявлені
5
20 липня 2025
Куплено в Comfy
Едуард
понад 3 місяці у використанні
Я в захваті від бездротового датчика температури та вологості повітря TP-Link Tapo T315! Це те що треба для мого квітникаря, цей датчик допомагає мені дбати про мої рослини. Найбільше мені подобається його точність. Я завжди знаю, яка температура та вологість поблизу рослин, що дозволяє мені створювати ідеальні умови для їхнього росту та цвітіння. Але справжня магія починається зі сценаріїв автоматизації. Я налаштував Tapo T315 так, щоб він вмикав мій зволожувач повітря, коли вологість опускається нижче певного рівня. Це просто неймовірно зручно! Більше не потрібно постійно перевіряти вологість і вручну вмикати зволожувач – датчик робить все за мене. тільки доливай води. Окремо хочу відзначити, що датчик чудово працює з хабом. З’єднання стабільне, дані передаються миттєво, і я ніколи не мав проблем із синхронізацією.
Переваги: Висока точність вимірювань Легке налаштування сценаріїв Бездоганна інтеграція з екосистемою Tapo та робота з хабом Ідеально підходить для догляду за рослинами Зручність та автоматизація
Недоліки: не виявив
3
13 січня 2024
Куплено в Comfy
Віталій Дмитрієв
К сведенью тех кто покупает для работы с остальными приборами tapo должна быть централь tapo h100 либо h200 об этом нигде не указано. Покупал для того что бы регулировать керамическую панель через умную розетку, для этого нужна эта самая централь но её нет на сайте.
Недоліки: На сайте не хватает информации о приборе и нет в продаже самой централи
Всі відгуки до товару

Аксесуари

Для цього товару ще не додані аксесуари. Найближчим часом ми постараємося оновити асортимент.

Сервіси

Для цього товару ще не додані сервіси. Найближчим часом ми постараємося оновити асортимент.
Код: 2728826